Existera

…ett läger om livet

Välkommen till Existera,  ett läger på Vässarö för dig som är 16-18 år.

På Existera utforskar vi livet – vad är det och hur vill jag leva mitt liv?
Med teman som kroppen, känslor, tankar, drömmar, grupper, liv i universum, samhällen, vänskap, kärlek och relationer, utforskar vi tillsammans. Vi samtalar, inspireras av andras tankar, målar, dansar, mediterar, reflekterar, utmanas och utvecklas. Vi seglar, paddlar, sover i hängmatta, provar yoga, klättrar och har ljusspår och lägerbål.

Vi njuter av soluppgång och solnedgång. Träffar nya vänner.
Vi kallar vårat utforskande för ”Så pass” för det är varken kurspass eller läs pass – vi lär inte ut något. Vi sår frön, som vi var och en väljer om de ska gro eller inte. Och pass – att passa en boll, samarbeta, eller en förutsättning för en resa.

Välkommen att vara med på en inre resa – Existera!

Existera är ett tvådelat läger, där man deltar en helg i maj samt två veckor under juli. På majhelgen sover inomhus och äter mat i matsalen och under sommarveckorna bor vi i tält och äter mat ute. Vi jobbar i patruller och efter scouternas värderingar – men du behöver inte vara scout för att vara med.

Lägret leds av Kaspra Eriksson, Scoutledare, ledarutvecklare och terapeut, med många års erfarenhet av ungdomsarbete och personlig utveckling. Med ett kompetent team av scoutledare och Vässarös funktionärer skapar vi ett  spännande livsåskådningsläger.

tidningen Scout kan man nu läsa en artikel om Existera!
Läs texten här >>


Datum:

Del 1: 9-13 maj 2018

Del 2: 16-27 juli 2018
Återträff helgen vecka 43 2018

Pris:

3995:-

För mer frågor och funderingar mejla
existera@vassaro.se

Här kan du anmäla dig till Existera 2018

Existera 2018

  • ÅÅÅÅMMDD-NNNN
  • Vi vill gärna ha kontaktuppgifter till dina föräldrar. Vi förstår om du som är över 18 år och myndig kanske utelämnar dom uppgifterna - men ibland kan det underlätta om vi har fler vägar att nå dig på.
  • Är du myndig och inte vill uppge, skriv ditt eget nummer.
  • Är du myndig och inte vill uppge, skriv din egen mailadress.
  • Efter att du gjort din anmälan skickar vi en faktura på hela lägeravgiften. Anmälan är bindande. Om du inte kan delta i lägret på grund av sjukdom, ska det styrkas med läkarintyg. Då återbetalas 3495 kr.