Konferenser

Kom till Vässarö på konferens. Upplev skärgården under vackra dagar nära både skog och hav långt ifrån det stressiga kontoret. Prova på aktiviteter som bättrar på teamkänslan, ät god mat i helpension i vår matsal och bo i våra stugor i vandrarhemsstandard.

Vi har olika storlekar på konferenslokaler och hjälper er för att göra er konferens så bra som möjligt.

Vässarö ligger i Roslagens skärgård. Det innebär att ni startar er resa på en skärgårdsbåt som tar er ut till Vässarö. På Vässarö möts ni av underbar natur. Vi har flera aktiviteter att erbjuda – se solen gå ner i havet från bastun, utmana er på vår hinderbana, testa på samarbetsövningar eller bli barn på nytt och spela fotboll eller brännboll. Någon kväll kanske ni vill njuta av en ostbricka tillsammans med kollegorna. Eller gå på en promenad längs klipporna och bara prata.

Vi erbjuder olika storlekar på konferenslokaler.
Ni sitter i lugn och ro och kan planera.
Det finns tillgång till eluttag, nätverk och projektor.

På Vässarö jobbar flera ledare som finns till för att göra er vistelse så bra som möjligt. Vi tar emot både den lilla gruppen till grupper upp mot 100 personer.

På Vässarö använder vi inte droger och vi dricker inte starkare drycker än lättöl.

För att få reda på mer kontakta
Sannah Bergström
Telefon: 0173-371 19
E-post: lager@vassaro.se

Uppstart med kår

Vill ni få en riktigt bra start på scoutterminen?
Ta med de kåraktiva på en kåruppstart på Vässarö.

I en lugn miljö har ni möjlighet att planera inför terminen som kommer. Ni varvar med aktiviteter som samarbetsövningar och hinderbana för att stärka kårkänslan.

Tält och mat lämnar ni hemma. Under våren och hösten äter ni inomhus i helpension och sover i våra stugor i vandrarhemsstandard.

För att få reda på mer kontakta
Sannah Bergström
Telefon: 0173-371 19
E-post: lager@vassaro.se

Lägerskola

Till oss kan du åka tillsammans med din skolklass, fotbollsförening, lan-kompisar, ungdomsföreningar..
ja alla barn och ungdomsföreningar och grupper är välkomna!

På ön kan du sysselsätta dig med massor av roliga aktiviteter. Klättring, bastu, bad, disco – finns en rad olika aktiviteter som du kan läsa om under Aktiviteter på Vässarö.

www.aventyretvassaro.se