Fira midsommar på Vässarö 2024!

Traditionellt midsommarfirande med dans kring stången och musik i matsalen. Alla är välkomna, scouter som icke-scouter, i alla åldrar.

Tälta och skratta i sommarnatten, gör kreativa hantverk, dansa till levande orkester, segla i eftermiddagssolen, hitta nya vänner, ta en kaffe i våra mysiga caféer eller dansa loss i discot.

Ett midsommarprogram för alla.

Bryggdans, disco i kapellet, caféer, klättervägg, hantverksarbete, nattbio, open stage, segling och mycket mer. Självklart har vi även i år traditionell midsommardans och allsång utomhus på kvällen.

Inga droger eller alkohol

Som alltid – på Vässarö använder vi inte droger eller dricker alkohol.

Åk buss eller båt

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö. Du betalar när du går iland och där får du reda på var du kan slå upp ditt tält. Du behöver inte anmäla dig – det är bara att dyka upp.

Packa för att sova i tält

Du sover i tält som du själv tar med dig. Tag därför med regnkläder, stormkök, tallrik, bestick, mugg, tält, t-sprit/gasol och annan friluftsutrustning. Välj själv om du vill ta med dig mat eller köpa de maträtter som erbjuds på Vässarö.

Mat på Vässarö

Ta med dig egen mat eller köp de maträtter som erbjuds på Vässarö. I vår lokal Cirkusen säljer vi en enkel frukost (40 kronor) och lunch (60 kronor) varje dag. Kom ihåg att ta med tallrik, mugg och bestick. På kvällarna finns det lättare förtäring att köpa i våra caféer.

Är du vegetarian eller allergisk mot något bör du ta med din egen mat. Självklart kan du kompletteringshandla på Intendenturen om något saknas eller har glömts hemma.

Ta en titt på förra årets program om du är nyfiken på hur Midsommar firas hos oss. Ändringar i programmet kan göras inför firande 2024. Uppdaterat Midsommarprogram publiceras i maj 2024.
Midsommarprogram 2023

PRISER 2023

Priset inkluderar midsommaraktiviteter, båtresa, tältplats, midsommarfika vid majstången samt kvällsmål i samband med allsångerna vid fotbollsplanen fredag och lördag.

Torsdag – Söndag 500 kr/person
Torsdag – Lördag 400 kr/person
Fredag – Söndag 400 kr/person
Fredag – Lördag 350 kr/person
Lördag – Söndag 350 kr/person

Du betalar med Swish eller kort när du kommer till Vässarö

HITTA HIT

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö.

Buss 676 avgår från Tekniska högskolan i Stockholm (byte till buss 637 mot Singö, i Norrtälje) åk till station Ellans vändplan (Slutstation)

BUSS- & BÅTTIDER

Båttider – avgångstid från Strömsvikens brygga
Torsdag 22/6  kl. 18.00-22.00
Fredag 23/6 kl. 10.15
Lördag 24/6 kl. 10.15

Besök www.sl.se för buss som passar ovan båttider.

Se mer information om resetider i Midsommarprogrammet som finns att ladda ned högre upp på sidan.