Fira midsommar på Vässarö 2022!

Traditionellt midsommarfirande med dans kring stången och musik i matsalen. Alla är välkomna, scouter som icke-scouter, i alla åldrar.

Tälta och skratta i sommarnatten, gör kreativa hantverk, dansa till levande orkester, segla i eftermiddagssolen, hitta nya vänner, ta en kaffe i våra mysiga caféer eller dansa loss i discot.

Ett midsommarprogram för alla.

Bryggdans, disco i kapellet, caféer, klättervägg, hantverksarbete, nattbio, open stage, segling och mycket mer. Självklart har vi även i år traditionell midsommardans och allsång i matsalen på kvällen.

Inga droger eller alkohol

Som alltid – på Vässarö använder vi inte droger eller dricker alkohol.

Åk buss eller båt

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö. Du betalar när du går iland och där får du reda på var du kan slå upp ditt tält. Du behöver inte anmäla dig – det är bara att dyka upp.

Packa för att sova i tält

Du sover i tält som du själv tar med dig. Tag därför med regnkläder, stormkök, tallrik, bestick, mugg, tält, T-sprit (gasol) och annan friluftsutrustning. Välj själv om du vill ta med dig mat eller köpa de maträtter som erbjuds på Vässarö.

Mat på Vässarö

Ta med dig egen mat eller köp de maträtter som erbjuds på Vässarö. I vår lokal Cirkusen säljer vi en enkel frukost (30 kronor) och lunch (45 kronor) varje dag. Kom ihåg att ta med tallrik, mugg och bestick. På kvällarna finns det lättare förtäring att köpa i våra caféer.

Är du vegetarian eller allergisk mot något bör du ta med din egen mat. Självklart kan du kompletteringshandla på intendenturen om något saknas eller har glömts hemma.

Ladda ner programmet för 2019 och läs om allt skoj som hände då. Då vi ställde in midsommarfirandet för besökare år 2020 & 2021 så finns inget program från dessa år. 

PRISER 2021 - pris för 2022 uppdateras i april 2022

Priset inkluderar midsommaraktiviteter, båtresa, tältplats, midsommarfika vid majstången samt ett kvällsmål vid Midsommarafton eller Midsommardagen i samband med allsången i matsalen.

Torsdag – Söndag 325 kr/person
Torsdag – Lördag 275 kr/person
Fredag – Söndag 275 kr/person
Fredag – Lördag 215 kr/person
Lördag – Söndag 215 kr/person

Du betalar med Swish eller kort när du kommer till Vässarö

HITTA HIT

Tag SL-bussen eller bilen till Ellan på Singö, gå ombord på båten, gå iland på Vässarö.

Buss 676 avgår från Tekniska högskolan i Stockholm (byte till buss 637 mot Singö, i Norrtälje) åk till station Ellans vändplan (Slutstation)

BUSS- & BÅTTIDER

Information publiceras i maj 2022.