Utrustningslista

Packa med sunt förnuft! Denna minneslista är bara en hjälp för att du inte skall glömma något viktigt. Se till att allt du tar med dig i packningen är väl märkt med namn och telefonnummer. Konfirmationslägret inleds med en lägervecka. Packa därefter. Du kommer att få möjlighet och lägga ”inomhus-sakerna” (lakan, konfirmationskläder etc.) i ett förråd direkt vid ankomst till Vässarö.

Men enkelt sagt ska du ha med dig kläder som klarar alla väder samt friluftsutrustning Kan du spela på något instrument som är enkelt att ta med sig blir vi glada.

Ev mediciner (OBS. Det är viktigt att du har med dig tillräckligt med ex. allergimediciner, värktabletter, näsdroppar eller annat som du brukar använda)

På konfirmationsdagen ser vi gärna att du är snyggt klädd. Mörkblå byxor eller kjol samt ett par schyssta skor. Scoutskjortan är såklart ett måste på konfirmationsdagen och du kommer få tid att tvätta och stryka den innan den stora dagen kommer.
Tänk på att kläderna du tar med dig kommer att slitas. Vi befinner oss mitt i naturen så kläder slits därefter. lämna dom dyraste klädesplaggen hemma.
Denna lista skickas även med i brevet där vi också skriver lite om hur du ska vara klädd vid avresa, hur du ska packa dina saker etc.

Förslag på packning:
Scoutdräkt – scoutskjorta och halsduk
Ytterplagg
Regnställ (jacka med huva, byxor)
Gummistövlar
Gymnastikskor
Varm tröja
Jeans
T-shirts (neutrala eller scoutmässiga)
Shorts
Underkläder, (för ca 14 dagar)
Strumpor, (för ca 14 dagar)
Pyjamas
Badkläder
Träningskläder (el liknande)
Mössa, vantar
Lakan (sovsäck får ej användas inomhus)
Två örngott
Toalettsaker
Handdukar
Anteckningsmaterial, pennor
Myggmedel
Tvättpåsar 2-3 st
Vattenflaska
Sovsäck
Liggunderlag
Kniv
Ryggsäck, en stor och en liten
Matsaker – kåsa/mugg, bestick, 2 tallrikar varav en djup
Ficklampa
Ta med dig om du har och vill :
Musikinstrument
Kamera
ev Väckarklocka